SmartTrack

SmartTrack za Android

Za korisnike naše usluge praćenja vozila, razvili smo SmartTrack aplikaciju i za Android. Naime, korisnici koji poseduju mobilni telefon sa Android operativnim sistemom i imaju izlaz na internet, mogu putem ove aplikacije da izvrše uvid u kretanje svojih vozila.

Aplikacija se može preuzeti na Google Play-u (android market - zvanično mesto odakle se preuzimaju android aplikacije). Instalira se kao bilo koja druga Android aplikacija, a za korišćenje nephodno je ulogovati se sa svojim korisničkim nalogom. Prilikom rada, podaci i mape se povlače sa interneta i brzina rada aplikacije direktno zavisi od kvaliteta internet konekcije.

Nakon što se ulogujete, dobićete listu vozila sa trenutnim statusom, brzinom kretanja, trenutkom javljanja, pozicijom, adresom … Druge funkcionalnosti biće dodavane putem redovnih update-a aplikacije. Za šetanje kroz aplikaciju koristite klik, duži klik i menu-tastere. Za osvežavanje podataka koristite Refresh. Imate i dve vrste Google mapa na raspolaganju - Satellite i StreetView.


SmartTrack SmartTrack SmartTrack SmartTrack SmartTrack SmartTrack

Prepuručujemo da koristite WLAN pristup internetu ukoliko telefon podržava wireless, odnosno HSDPA, 3G, EDGE ili GPRS (tim redom) ukoliko izlazite na internet preko mreže mobilnog operatera (na telefonu je to označeno sa H, 3G, E ili G pored jačine signala). U romingu izbegavajte korišćenje aplikacije ukoliko nemate WLAN pristup internetu.